Uw partner in KNX Domotica en elektriciteit

Als kwaliteit belangrijk is!

KNX Domotica

KNX Domotica

Domoticals is een bedrijf gespecialiseerd in gebouwenautomatisatie voor zowel woningen, kantoren als bedrijfsgebouwen. Tevens kan Domoticals instaan voor het leveren van software op maat om zo een totaal geïntegreerde oplossing te bieden naar ieders wens. Kleine of grote projecten, voor particuliere of professionelen, ons motto blijft hetzelfde: leveren van kwaliteit tegen een democratische prijs. Een totaal oplossing voor uw woning, kantoor of bedrijfsgebouw.

Lees verder

Begeleiding Elektriciteit

Doe het zelf en leg zelf je elektriciteit onder begeleiding

Wenst u de kosten van uw bouw of verbouwing te drukken door de elektrische installatie zelf uit te voeren maar heeft u zelf niet de nodige kennis van zaken, dan kunnen wij u hierbij helpen. Wij begeleiden u van a tot z, waar u het zelf wenst. Van het leggen van de nodige bedrading tot de elektrische keuring. Wij voorzien ook de nodige elektrische schema's (ééndraadschema en situatieschema) 

Lees verder

Project Coördinatie

Webshop met elektrisch materiaal voor doe het zelver

Domoticals heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in de bouwsector en is perfect in staat u te begeleiden in uw bouw- of verbouwingsproject wat technieken betreft. Offertes aanvragen, technieken bepalen en op elkaar afstemmen, het project opvolgen op de werf, de neuzen van alle aannemers in dezelfde richting brengen. Dit resulteert niet enkel in een mooi resultaat maar brengt ook beduidend tijdwinst met zich mee.

Lees verder

Wij helpen mee uw droom te bouwen!

KNX domotica en begeleiding elektriciteitZoals veel Belgen droomt u van uw eigen woning en bent u bereidt daar een mooi bedrag voor te betalen maar uiteraard wil u tegelijkertijd met een zo laag mogelijk budget uw droomwoning realiseren.

Elke woning begint met een goed plan en de keuze van de juiste aannemers voor de juiste werkzaamheden is uiteraard zeer belangrijk voor het welslagen van uw project. Hoogstwaarschijnlijk kent u de uitdrukking: "Wat je zelf doet, doe je meestal beter..." en met de nodige voorkennis en begeleiding is dat zeker een waarheid. Dit geldt uiteraard ook voor uw elektrische installatie.

Heeft u echter niet de juiste voorkennis maar zou u toch zelf de handen uit de mouwen willen steken om zo de kosten te drukken, dan bent u bij ons op het goede adres. Wij hebben de nodige voorkennis wel en kunnen u zeer professioneel begeleiden zodat u uw droom-installatie kan waarmaken.

Ook het nodige installatiemateriaal kunnen kan u bij ons aankopen. Bezoek hiervoor zeker onze webwinkel!! Vindt u daar niet alles wat u zoekt, vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Lees verder

Domoticals op het sociale web