Automaticals Consulting

ALTIJD DE JUISTE SOFTWARE OPLOSSING

Consulting

Heeft u nood aan iemand die ervaren is in het leiden van een team softwareontwikkelaars? Op zoek naar iemand om uw softwareproject in goede banen te leiden? Wenst u een software-afdeling op te starten binnen uw vennootschap en bent u hiervoor op zoek naar iemand om die opstart perfect te laten verlopen?

De expertise van onze software-experts in zowel softwareontwikkeling als in management laat hen toe om elk software-project in goede banen te leiden en tot een goed einde te brengen.

Buiten de technische expertise bezitten onze experts ook de ervaring het overzicht te behouden over het ganse project en over de soms zeer complexe structuren binnen zo een software-project.

Onze experts houden er ook steeds rekening mee dat het een consulting-opdracht is en dat eens zij het project moeten loslaten, het ook in goede handen wordt achter gelaten. Daarvoor zijn onze experts ook bedreven in het geven van opleidingen in zowel software-ontwikkeling als management van een softwareontwikkelingsteam. Uiteraard staan zij, ook na hun opdracht, steeds ter beschikking voor raadgevingen en ondersteuning.

Contacteer ons voor meer informatie via e-mail of telefoon: 0496/20.66.11

Onze experts zijn gespeciliseerd in software-ontwikkeling en management