Automaticals Consulting

ALTIJD DE JUISTE SOFTWARE OPLOSSING

SCRIPTING

Vaak worden er in een vennootschap zeer repetitieve processen manueel uitgevoerd binnen een Microsoft Office omgeving zoals Excel, Word, Access en Outlook. Deze handelingen zijn zeer tijdrovend en leidt ook vaak tot de nodige frustraties van diegene die deze processen moet uitvoeren. Al te vaak worden er dan ook menselijke fouten gemaakt met al dan niet zware gevolgen voor de vennootschap.

Bespaar veel tijd en geld door het automatiseren van MS Office toepassingen door VBA scripts

Wist u echter dat de meeste handelingen die u uitvoert in een Microsoft Office programma geautomatiseerd kunnen worden waardoor 1 druk op 1 knop reeds voldoende kan zijn om een ganse reeks van handelingen automatisch te laten uitvoeren, en dit zelfs over verschillende MS office programma's heen. 

Deze automatisatie heeft in de meeste gevallen geen afzonderlijk (en meestal duurder) softwarepakket nodig maar kan al verwezenlijkt worden door een zogenaamd 'script' te laten lopen. Bij AC# zijn we gespecialiseerd in het schrijven van zulke scripts.

Na een grondige probleem-analyse samen met de klant, gaat AC# aan het werk voor het opstellen van duidelijke structuren en plannen. Deze plannen worden dan aan de klant samen met een vrijblijvende, transparante offerte overhandigd. Eens er een overeenkomt is zal AC# de scripts programmeren in constant overleg met de klant zodat het eindproduct net dat is wat de klant nodig heeft.

Achteraf staan we uiteraard steeds paraat voor verdere ondersteuning.