Automaticals Consulting

ALTIJD DE JUISTE SOFTWARE OPLOSSING

Software op maat

Heeft u binnen uw KMO nood aan een geautomatiseerd proces? Bent u het beu om verschillende manuele processen steeds opnieuw te moeten uitvoeren? Wordt er binnen uw vennootschap veel tijd verloren door manuele processen en interacties? Worden er te veel fouten gemaakt omwille van manuele processen? Heeft u een idee voor een softwarepakket maar niet de nodige kennis om het uit te ontwikkelen? Wilt u uw klanten nog meer aan u binden door ze een softwarepakket aan te bieden en zo de interacties tussen u en uw klant te verbeteren en intensiever te maken? Heeft u reeds een softwarepakket en zoekt u iemand om klant-specifieke plugin's te programmeren?

Wij bekijken samen met u hoe deze problemen best opgelost kunnen worden. Welke soort software is er nodig op welk platform? Wij zoeken steeds naar de oplossing in overleg met de klant, rekening houdend met diens wensen en uiteraard ook met diens budget.

Vaak lopen de kosten voor het ontwikken van software op maat nodeloos op en eindig je met een veel te complexe software, met te veel toeters en bellen. Dit willen wij te allen prijze voorkomen door samen met de klant de objectieven duidelijk en gestructureerd op papier te zetten. De programmatie van de software op maat wordt dan op basis van deze "use cases" uitgevoerd met een voortdurende wisselwerking met de klant.

Constant wisselwerking met de klant resulteert in de ideale software op maat

Voordelen van software

  • de processen verlopen sneller en dit bespaart tijd en geld. De kost voor de ontwikkeling van de software wordt op deze manier al snel uitgespaard.
  • Manuele processen geven vaak aanleiding tot fouten die u en uw vennootschap geld en aanzien kunnen kosten. Door te werken met geautomatiseerde processen worden deze menselijke fouten uitgesloten.
  • Door het gebruik van softwarepakketten kan de interactie tussen u en de klant verbeterd worden. Op deze manier is het voor klant ook makkelijker om bv. bestellingen te plaatsen, ondersteuning aan te vragen, etc.

Hoe werken wij?

Eerst en vooral zitten wij samen de klant om een diepgaande probleemanalyse te maken. Aan hand hiervan wordt een duidelijk 'plan' opgemaakt en dit plan wordt samen met een vrijblijvende, transpante offerte gepresenteerd aan de klant. 

Eens tot een overeenkomst gekomen ontwikkelen wij de software in constant overleg met de klant om zo tot een zeer hoogwaardige oplossing te komen, exact op maat van de klant.

Nadat we de software hebben opgeleverd laten we de klant uiteraard niet aan zijn of haar lot over. Wij staan altijd paraat voor verdere ondersteuning en aanpassingen. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is!

Contacteer ons

Heeft u nog vragen omtrend onze manier van werken of over hoe wij een meerwaarde voor u kunnen betekenen? 

Wilt u ons inschakelen om een vergaande analyse uit te voeren op de werkvloer om te verifiëren of er door automatisering niet efficiënter kan gewerkt worden en vooral hoe we dat kunnen aanpakken?

Contacteer ons dan vrijblijvend:

Tel. 0496/20.66.11

e-mail: info@automaticals.com