Contacteer ons

Wij helpen mee uw Droom te bouwen!

Zoals veel Belgen droomt u van uw eigen woning en bent u bereidt daar een mooi bedrag voor te betalen maar uiteraard wil u tegelijkertijd met een zo laag mogelijk budget uw droomwoning realiseren.Elke woning begint met een goed plan en de keuze voor de juiste aannemers is uiteraard zeer belangrijk voor uw project. 
Ongetwijfeld kent u de uitdrukking: "Wat je zelf doet, doe je meestal beter..." en met de nodige voorkennis en begeleiding is dat zeker een waarheid. 
Heeft u echter niet de juiste voorkennis maar zou u toch zelf de handen uit de mouwen willen steken om zo de kosten te drukken, dan bent u bij ons op het goede adres. Wij hebben de nodige voorkennis wel en kunnen u zeer professioneel begeleiden zodat u uw droom-installatie kan waarmaken.Ook het nodige installatiemateriaal kan u bij ons aankopen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Contacteer ons

Installatie Afgekeurd? Wat nu?

Keuring Elektrische Installatie

Bij de verkoop van een woning, gebouwd voor 1 oktober 1981, is een attest van keuring van de elektrische installatie verplicht. Dit wil echter niet zeggen dat de installatie moet goedgekeurd zijn voor verkoop. Het stelt de koper wel in staat om een goede inschatting te maken van de staat waarin de elektrische installatie zich bevindt en kan zo het budget nodig om de installatie wettelijk in orde te maken perfect ingeschat worden.Voordat een elektrische installatie goedgekeurd kan worden moet het uiteraard voldoen aan de huidige regelgeving en moeten de elektrische schema's (ééndraadschema en situatieschema) aanwezig zijn.

Wat kan Domoticals voor u doen?

Heeft u een woning te koop en wil u de installatie in orde zetten voor verkoop of heeft u een woning gekocht met een afgekeurde elektrische installatie en moet u die binnen 18 maanden opnieuw laten keuren, dan kunnen wij u daar perfect mee helpen. 
Wat kunnen wij voor u doen? Wij komen ter plaatse de toestand nakijken en zullen bepalen welke werken er moeten uitgevoerd worden om de installatie te laten voldoen aan de huidige regelgeving. De aanpassingswerken worden dan door ons of door u zelf, onder onze begeleiding naar behoefte, uitgevoerd. Eens de installatie is aangepast voorzien wij ook de nodige schema's zodat ook dat in orde is voor de keuring. 

Elektrische Schema's

Heel vaak zijn elektrische schema's niet (meer) aanwezig bij de elektrische installatie van een woning en ook al voldoet de installatie op zich helemaal aan de normen, toch zal deze bij gebrek aan schema's afgekeurd worden.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanmaken van deze elektrische schema's en bezorgen u zeer volledige en professionele schema's.

Teken zelf uw Elektrische Schema's

Domoticals heeft een eigen softwarepakket, Schematicals,  ontwikkeld voor het tekenen van de elektrische schema's. Praktische, handig, efficiciënt en snel! Probeer het uit en doe het zelf!

Meer over Schematicals