Contacteer ons

4 Fases

Fase 1: Planning

Bij het inschakelen van Domoticals van bij het begin van het project wordt er in samenspraak met de klant een zeer gedetailleerde planning van de complete installatie opgemaakt. Door onze doorgedreven productkennis en ons "inlevingsvermogen" zijn we in staat de klant zeer grondig te informeren en bij te staan in zijn keuzes. Dit alles met een constant respect voor het budget van de bouwheer.

Fase 2: Installatie door Electricien en Opvolging Werf

Eens bepaald wat de bouwheer wenst als onmiddellijke integratie en eventueel als toekomstige integratie wordt deze installatie op een duidelijke schematische manier op papier gezet zodat de elektrisch installateur de installatie minutieus kan voorbereiden en uitvoeren (met ééndraadschema's en situatieschema's indien nodig). Tijdens deze installatie volgen wij de werf ook zeer geregeld op en blijven we in open communicatie met de installateur om misverstanden te vermijden.

Fase 3: Programmatie en Inwerking-stelling

Na de installatie door de elektrisch installateur zorgt Domoticals voor de programmatie van de complete installatie en wordt deze in werking gesteld, uitvoerig getest en afgeregeld.

Fase 4: Fijnregeling en Opvolging

Enkele maanden later wordt er terug een afspraak gemaakt met de bewoners van het pand om een verdere fijnregeling uit te voeren van de installatie naar wens van de bewoners. Op deze manier kunnen de eindgebruikers genieten van het complete comfort dat de installatie te bieden heeft.Uiteraard staan wij ook na de fijnregeling nog steeds ter beschikking van de opdrachtgevers (en/of eindgebruikers) en bieden wij een uitstekende service na verkoop!

Voor Wie?

Voor Wie kan Domoticals een Meerwaarde betekenen?

Architecten en Studiebureau's

Door onze technologische kennis en inzicht kunnen wij u als architect of studiebureau steeds bijstaan en een duidelijke meerwaarde betekenen in uw projecten waar automatisatie of domotica in betrokken is. Wij blijven steeds bij wat laatste technologiën betreft en zoeken altijd naar de beste oplossing op maat van het project en van uw klant. Zo kan u zich bezighouden met de eigenlijke architectuur zonder u zorgen te hoeven maken over de technologiën. Die zorg nemen wij met veel plezier en gedrevenheid over! 

Elektriciens en andere Professionals

Krijgt u als elektrisch installateur een aanvraag voor een domotica-installatie maar bent u liever bezig met of voelt u zich meer thuis in de traditionele elektrische installatie's? Of bent u een professional op een ander vakgebied en zoekt u naar de ideale intergratie voor bv. een verwamingsinstallatie, een toegangspoort,...? Dan kunnen wij u bijstaan op verschillende niveau's gaande van enkel advies tot de volledige integratie van het automatisatie- of domoticasysteem. U blijft het aanspreekpunt van uw klant en wij zorgen er voor dat die klant zeer tevreden terugkijkt op een samenwerken met u!

Bouwpromotoren en Projectontwikkelaars

U bent bouwpromotor of projectontwikkelaar en bent op zoek naar net dat extra om een voordeel te bekomen tegenover uw concurrenten? Uit persoonlijke ondervinding weten wij dat een basis domotica-installatie in een woning of appartement net dat extra kan zijn en er voor zal zorgen dat u uw project sneller en zelfs beter kan verkopen dan de concurrenten. Een investering die zich zonder twijfel terugbetaalt en meer...

Bouwheer of Eindklant

Wilt u als bouwheer of als eindklant een uniek aanspreekpunt voor uw automatisatie- of domoticaproject, dan bent ook u hier op de juiste plaats. In samenwerking met u als doe-het-zelver of met een door u of door ons aangebrachte elektrisch installateur, komen wij tot het perfecte resultaat op uw maat en uw budget! Plannen, uitwerken, ... in volledige samenspraak met u als klant. Wij zorgen ervoor dat u nooit het gevoel krijgt dat de controle over uw project u ontglipt!

Waarom Domoticals?

Domoticals is een bedrijf gespecialiseerd in het installeren en programmeren van KNX domotica voor zowel woningen, kantoren als bedrijfsgebouwen. Tevens kan Domoticals instaan voor het leveren van software op maat om zo een totaal geïntegreerde oplossing te bieden naar ieder's wens. Kleine of grote projecten, voor particulieren of professionelen, ons motto blijft hetzelfde: leveren van kwaliteit tegen een democratische prijs. Een totaal oplossing voor uw woning, kantoor of bedrijfsgebouw.

Als erkend KNX Partner helpt Domoticals u bij het installeren van uw KNX domotica- of immotica-project. Deze hulp kan zeer breed begrepen worden:

een volledige installatie en programmatie van uw KNX project, van A tot Z. In volledige samenspraak met de elektricien verzorgen wij de installatie en programmatie van een professioneel domoticasysteem.
Enkel de programmatie in ETS4 nadat de elektricien of uzelf de installatie van de KNX modules heeft uitgevoerd.
Advies bij het installeren en/of programmeren van de KNX modules
Tevens kunnen wij ook de nodige KNX modules leveren aan zeer scherpe prijzen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!Met de jarenlange ervaring in de IT- en de automatisatie-sector kan Domoticals garant staan voor ontegensprekelijke kwaliteit en efficiëntie.