Uw partner in Domotica

Als kwaliteit belangrijk is!


Hulp bij eerste werken

begeleiding op maat!


UW projectcoördinator

Techniek is onze passie!


Uw partner in renovatie

Wie zegt dat renoveren lastig is?

begeleiding van doe-het-zelver

Deze service is voor iedereen die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken en de kosten van een elektrische installatie wil drukken. Door onze professionele begeleiding en onze vakkennis is zelfs enige voorkennis niet nodig, alleen de wil om wat te leren volstaat.

Zoals voor alle werken, en zeker in de bouwsector, is een goed plan noodzakelijk voor een goed resultaat! Samen met u werken wij het ideale plan uit, volledig op uw maat en naar uw wensen. Uiteraard geven wij hierin ons advies maar de uiteindelijke keuzes liggen bij u.

Aan de hand van de door ons opgemaakte ééndraadschema's en situatieschema's (dewelke ook nodig zijn voor de elektrische keuring achteraf) kan u, met ons als steun, aan de slag.


"Voorkennis is niet nodig, enkel de wil om te leren en de handen uit de mouwen te steken"


Zijn er stappen die u, ondanks de ondersteuning, niet ziet zitten om alleen uit te voeren, dan springen wij uiteraard bij. U staat er nooit alleen voor en wordt zeker nooit aan uw lot overgelaten.

Het uiteindelijke resultaat is, zoals gezegd, volledig op uw maat en wij zorgen er uiteraard ook voor de elektrische installatie voldoet aan de regelgeving van kracht.

Met andere woorden; wij begeleiden u van A tot Z, van plan tot keuring!


Domoticals op het sociale web

          

Home|About us|Contacts


Automaticals Consulting bvba - Pareloesterlaan 25, 8400 Oostende

BTW: BE0867.277.295