Uw partner in Domotica

Als kwaliteit belangrijk is!


Hulp bij eerste werken

begeleiding op maat!


UW projectcoördinator

Techniek is onze passie!


Uw partner in renovatie

Wie zegt dat renoveren lastig is?

Nodige schema's voor elektrische keuring

Sinds enkele jaren is bij de verkoop van een woning een attest van keuring van de elektrische installatie (door een erkend keuringsbedrijf) verplicht. Dit wil niet zeggen dat de installatie moet goedgekeurd zijn. Vooraleer een elektrische installatie goedgekeurd kan worden moet het uiteraard voldoen aan de huidige regelgeving en moeten de gevraagde schema's (ééndraadschema en situatieschema) aanwezig zijn. 

Heel vaak zijn deze laatste schema's niet (meer) aanwezig bij de elektrische installatie en ook al voldoet de installatie op zich helemaal aan de normen, toch zal deze bij gebrek aan schema's afgekeurd worden.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanmaken van deze elektrische schema's en bezorgen u zeer volledige en professionele schema's.


Elektrische schema's nodig voor elektrische keuring

Hoe gaat dit te werk? Wij komen ter plaatse de toestand nakijken en zullen bepalen welke werken er moeten uitgevoerd worden om de installatie te laten voldoen aan de huidige regelgeving. Indien enkel de schema's ontbreken om een gunstig keuringsverslag te bekomen, zullen wij de elektrische installatie volledig uitpluizen en dit alles in de schema's verwerken zodat u met een gerust hart de elektrische keuring kan laten doorgaan.

Domoticals op het sociale web

          

Home|About us|Contacts


Automaticals Consulting bvba - Pareloesterlaan 25, 8400 Oostende

BTW: BE0867.277.295