Uw partner in Domotica

Als kwaliteit belangrijk is!


Hulp bij eerste werken

begeleiding op maat!


UW projectcoördinator

Techniek is onze passie!


Uw partner in renovatie

Wie zegt dat renoveren lastig is?

werd uw elektrische installatie afgekeurd? wat nu?

Bij de verkoop van een woning, gebouwd voor 1 oktober 1981, is een attest van keuring van de elektrische installatie verplicht. Dit wil echter niet zeggen dat de installatie moet goedgekeurd zijn voor verkoop. Het stelt de koper wel in staat om een goede inschatting te maken van de staat waarin de elektrische installatie zich bevindt en kan zo het budget nodig om de installatie wettelijk in orde te maken perfect ingeschat worden.

Voordat een elektrische installatie goedgekeurd kan worden moet het uiteraard voldoen aan de huidige regelgeving en moeten de elektrische schema's (ééndraadschema en situatieschema) aanwezig zijn.

Heeft u een woning te koop en wil u de installatie in orde zetten voor verkoop of heeft u een woning gekocht met een afgekeurde elektrische installatie en moet u die binnen 18 maanden opnieuw laten keuren, dan kunnen wij u daar perfect mee helpen. 


Wat kunnen wij voor u doen? Wij komen ter plaatse de toestand nakijken en zullen bepalen welke werken er moeten uitgevoerd worden om de installatie te laten voldoen aan de huidige regelgeving. De aanpassingswerken worden dan door ons of door u zelf, onder onze begeleiding naar behoefte, uitgevoerd. 

Eens de installatie is aangepast voorzien wij ook de nodige schema's zodat ook dat in orde is voor de keuring. 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!!


Domoticals op het sociale web

          

Home|About us|Contacts


Automaticals Consulting bvba - Pareloesterlaan 25, 8400 Oostende

BTW: BE0867.277.295