Uw partner in Domotica

Als kwaliteit belangrijk is!


Hulp bij eerste werken

begeleiding op maat!


UW projectcoördinator

Techniek is onze passie!


Uw partner in renovatie

Wie zegt dat renoveren lastig is?

Wat is knx?


KNX domotica als wereldstandaard voor gebouwenautomatisatie

KNX is een wereldstandaard voor huis- en gebouwenautomatisering. Meer dan 200 bedrijven wereldwijd zijn lid van de vereniging en bieden bijna 7000 KNX gecertificeerde productgroepen in hun catalogi aan. Verschillende producten van verschillende fabrikanten kunnen in verschillende toepassingen samen in één installatie gebruikt worden en met elkaar informatie uitwisselen. Daardoor kunnen installaties zeer flexibel worden uitgebreid en aangepast. 

Met behulp van het PC programma, de ETS, kunnen KNX installaties met KNX gecertificeerde producten ontworpen en geconfigureerd worden. Het softwarepakket is fabrikanten-onafhankelijk, d.w.z. de systeem-integrator kan producten van verschillende fabrikanten in één installatie combineren.

KNX kan voor alle mogelijke functies en toepassingen in domotica en immotica gebruikt worden, gaande van licht- en rolluikensturing, beveiliging, verwarming, ventilatie, airco, monitoring, regeling van watertoevoer, energiebeheer, meteruitlezing, wit goed, audiosturing, enz. KNX verhoogt het comfort en veiligheid en draagt een aanzienlijk deel bij tot energiebesparing en bescherming van het milieu (tot 50% besparing bij lichttoepassingen en hetzelfde bij verwarming).

Voor verdere informatie over KNX: zie op de website van de KNX associatie.


Domoticals op het sociale web

          

Home|About us|Contacts


Automaticals Consulting bvba - Pareloesterlaan 25, 8400 Oostende

BTW: BE0867.277.295