Uw partner in Domotica

Als kwaliteit belangrijk is!


Hulp bij eerste werken

begeleiding op maat!


UW projectcoördinator

Techniek is onze passie!


Uw partner in renovatie

Wie zegt dat renoveren lastig is?

zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten


Bij KNX domoticasysteem kan de dataoverdracht via verschillende media gebeuren. Via een buskabel (tweedraadsleiding), via het 230V netwerk, draadloos, via het IP-netwerk of een combinatie van de voorgaande.

Afhankelijk van het project zal bepaald worden welk medium (of media) zal gebruikt worden. Zo zal bij een nieuwbouw meestal gekozen worden voor een busssyteem omdat dit budgettair het gunstigste is en bij een nieuwbouw deze installatie nog gemakkelijk uit te voeren is.

Bij een renovatieproject liggen de zaken lichtjes anders. Afhankelijk van de graad van renovatie zal moeten bepaald worden wat in dat geval de beste oplossing zou zijn, zowel budgettair als practisch. Dit alles zal uiteraard bepaald worden in samenspraak met de klant. 

Voor elke nieuwbouw raden wij aan om, indien het vooropgezet budget niet zou toelaten om een domoticasysteem te plaatsen, toch de bedrading zo te voorzien dat later het plaatsen van een domoticasyteem eenvoudig is. Indien voor een traditionele bedrading wordt gekozen en er later toch nog een domoticasysteem gewenst zou zijn zullen de kosten voor de aanpassingen duurder uitkomen dan de kosten die het nu al voorzien met zich meebrengen.


Domoticals op het sociale web

          

Home|About us|Contacts


Automaticals Consulting bvba - Pareloesterlaan 25, 8400 Oostende

BTW: BE0867.277.295