Uw partner in Domotica

Als kwaliteit belangrijk is!


Hulp bij eerste werken

begeleiding op maat!


UW projectcoördinator

Techniek is onze passie!


Uw partner in renovatie

Wie zegt dat renoveren lastig is?

Voor wie kan domoticals een meerwaarde betekenen


ARCHITECTEN EN STUDIEBUREAU'S

Door onze technologische kennis en inzicht kunnen wij u als architect of studiebureau steeds bijstaan en een duidelijke meerwaarde betekenen in uw projecten waar automatisatie of domotica in betrokken is. Wij blijven steeds bij wat laatste technologiën betreft en zoeken altijd naar de beste oplossing op maat van het project en van uw klant. Zo kan u zich bezighouden met de eigenlijke architectuur zonder u zorgen te hoeven maken over de technologiën. Die zorg nemen wij met veel plezier en gedrevenheid over! 

Contacteer ons voor meer informatie!ELEKTRISCH INSTALLATEURS OF ANDERE PROFESSIONALS

Krijgt u als elektrisch installateur een aanvraag voor een domotica-installatie maar bent u liever bezig met of voelt u zich meer thuis in de traditionele elektrische installatie's? Of bent u een professional op een ander vakgebied en zoekt u naar de ideale intergratie voor bv. een verwamingsinstallatie, een toegangspoort,...? Dan kunnen wij u bijstaan op verschillende niveau's gaande van enkel advies tot de volledige integratie van het automatisatie- of domoticasysteem. U blijft het aanspreekpunt van uw klant en wij zorgen er voor dat die klant zeer tevreden terugkijkt op een samenwerken met u!

 Contacteer ons voor meer informatie!
BOUWPROMOTOREN OF PROJECTONTWIKKELAARS

U bent bouwpromotor of projectontwikkelaar en bent op zoek naar net dat extra om een voordeel te bekomen tegenover uw concurrenten? Uit persoonlijke ondervinding weten wij dat een basis domotica-installatie in een woning of appartement net dat extra kan zijn en er voor zal zorgen dat u uw project sneller en zelfs beter kan verkopen dan de concurrenten. Een investering die zich zonder twijfel terugbetaalt en meer...

Contacteer ons voor meer informatie!


BOUWHEER OF EINDKLANT

Wilt u als bouwheer of als eindklant een uniek aanspreekpunt voor uw automatisatie- of domoticaproject, dan bent ook u hier op de juiste plaats. In samenwerking met u als doe-het-zelver of met een door u of door ons aangebrachte elektrisch installateur, komen wij tot het perfecte resultaat op uw maat en uw budget! Plannen, uitwerken, ... in volledige samenspraak met u als klant. Wij zorgen ervoor dat u nooit het gevoel krijgt dat de controle over uw project u ontglipt!

 Contacteer ons voor meer informatie

Domoticals als uw KNX domotica-specialist voor de doe-het-zelver of eindklant


Domoticals op het sociale web

          

Home|About us|Contacts


Automaticals Consulting bvba - Pareloesterlaan 25, 8400 Oostende

BTW: BE0867.277.295