Uw partner in Domotica

Als kwaliteit belangrijk is!


Hulp bij eerste werken

begeleiding op maat!


UW projectcoördinator

Techniek is onze passie!


Uw partner in renovatie

Wie zegt dat renoveren lastig is?

Waarom kiezen om samen te werken met domoticals?

Domoticals is een bedrijf gespecialiseerd in het installeren en programmeren van KNX domotica voor zowel woningen, kantoren als bedrijfsgebouwen. Tevens kan Domoticals instaan voor het leveren van software op maat om zo een totaal geïntegreerde oplossing te bieden naar ieder's wens. Kleine of grote projecten, voor particulieren of professionelen, ons motto blijft hetzelfde: leveren van kwaliteit tegen een democratische prijs. Een totaal oplossing voor uw woning, kantoor of bedrijfsgebouw.


Als erkend KNX Partner helpt Domoticals u bij het installeren van uw KNX domotica- of immotica-project. Deze hulp kan zeer breed begrepen worden:

  • een volledige installatie en programmatie van uw KNX project, van A tot Z. In volledige samenspraak met de elektricien verzorgen wij de installatie en programmatie van een professioneel domoticasysteem.
  • Enkel de programmatie in ETS4 nadat de elektricien of uzelf de installatie van de KNX modules heeft uitgevoerd.
  • Advies bij het installeren en/of programmeren van de KNX modules

Tevens kunnen wij ook de nodige KNX modules leveren aan zeer scherpe prijzen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Met de jarenlange ervaring in de IT- en de automatisatie-sector kan Domoticals garant staan voor ontegensprekelijke kwaliteit en efficiëntie.


Domoticals op het sociale web

          

Home|About us|Contacts


Automaticals Consulting bvba - Pareloesterlaan 25, 8400 Oostende

BTW: BE0867.277.295