Uw partner in Domotica

Als kwaliteit belangrijk is!


Hulp bij eerste werken

begeleiding op maat!


UW projectcoördinator

Techniek is onze passie!


Uw partner in renovatie

Wie zegt dat renoveren lastig is?

Waarom kiezen voor een op knx gebaseerd systeem?


Continuïteit

Scenario 1: U installeert vandaag een domoticasysteem in uw woning van een kleine fabrikant met zijn eigen protocol en modules. OK, het is misschien wat goedkoper bij installatie maar....5 jaar later wil u uw systeem uitbreiden en een visualisatiepakket toevoegen maar uw installateur laat u weten dat de fabrikant van uw systeem intussen is gestopt met het produceren van domoticasystemen en dat de nodige modules niet meer te verkrijgen zijn. U zit dus nu vast en een uitbreiding is dus niet meer mogelijk. U beslist op dat moment het idee gewoon te laten varen en doet niet de kosten om een heel nieuw systeem te installeren.

Scenario 2: Het wordt enkele jaren later nog erger want een module van uw domoticasysteem is defect en moet vervangen worden. Spijtig genoeg hetzelfde antwoord bij uw installateur en nu bent u dus zo goed als verplicht een nieuw systeem aan te kopen en te laten installeren.

"Door te kiezen voor KNX is men zeker van een zorgeloze toekomst wat de elektrische installatie betreft"

Bij een KNX installatie zal zowel scenario 1 en scenario 2 zich zo goed als zeker niet voordoen. Daar KNX een wereldstandaard is en daar er momenteel meer dan 250 bedrijven bezig zijn met KNX en talrijke producenten allerlei soorten modules produceren, kan je nu al voor zowat elk soort module kiezen tussen talrijke verschillende producenten. Indien er morgen een producent zou stoppen met het produceren van zijn KNX modules dan blijven er nog verschillende andere producenten over die de geschikte module nog produceren. Zowel uitbreiden van uw systeem als het vervangen van defecte modules zijn voor de verre toekomst verzekerd.

Uitbreidbaarheid

Zoals reeds vermeld is KNX een wereldstandaard en is de uitbreidbaarheid van uw systeem in de toekomst verzekerd. Maar doordat er zoveel bedrijven zich met KNX bezig houden wil dit ook zeggen dat er heel veel verschillende functies en toepassingen mogelijk zijn met een KNX installatie.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Alle KNX producten worden aan een strenge controle onderworpen door de KNX associatie vooraleer er het KNX logo mag opgeplakt worden. Dit verzekert een uitstekende kwaliteit van producten en zorgt er voor dat u een zeer betrouwbaar systeem heeft.


Domoticals op het sociale web

          

Home|About us|Contacts


Automaticals Consulting bvba - Pareloesterlaan 25, 8400 Oostende

BTW: BE0867.277.295