Uw partner in Domotica

Als kwaliteit belangrijk is!


Hulp bij eerste werken

begeleiding op maat!


UW projectcoördinator

Techniek is onze passie!


Uw partner in renovatie

Wie zegt dat renoveren lastig is?

Project Coördinatie

Tijdens bouw- en renovatiewerken is het vaak moeilijk om bij de keuzes van technieken (elektrische installatie, verwarminsginstallatie, domotica, deurcommunicatie, multiroom muziekinstallatie,...) het bos door de bomen te blijven zien en zeker wanneer verschillende aannemers met andere voorstellen afkomen en u ervan proberen te overtuigen dat hun systeem het beste is. Voor het maken van de juiste keuze kunnen wij u perfect informeren.

Wij bespreken samen met u uw wensen, analyseren alle offertes en kunnen die ook in uw naam aanvragen bij verschillende aannemers. Met onze expertise zijn we perfect in staat om u bij te staan met raad en daad.

Maar dit is nog maar een begin, want één van de grootste uitdagingen bij zowel nieuwbouw- als verbouwingsprojecten is toch wel de planning. Door een nauw samenwerking en geregelde communicatie met de gekozen aannemers komen we tot een perfecte samenwerking tussen de verschillende aannemers wat een duidelijke tijdwinst in uw project oplevert! Dit zowel bij nieuwebouw als bij het renoveren!


Voor Wie?Coördinatie totaalrenovatie aan zeeprojecten


Domoticals op het sociale web

          

Home|About us|Contacts


Automaticals Consulting bvba - Pareloesterlaan 25, 8400 Oostende

BTW: BE0867.277.295