Uw partner in Domotica

Als kwaliteit belangrijk is!


Hulp bij eerste werken

begeleiding op maat!


UW projectcoördinator

Techniek is onze passie!


Uw partner in renovatie

Wie zegt dat renoveren lastig is?

Bedrijfspand - Oostkamp
Projectcoordinatie verbouwingen - uitbreiding van burelen en productieafdeling
Projectbeschrijving
Wij werden voor dit project gevraagd om de keuze van de verschillende technieken (KNX, verwarming, poortsturingen, luchtgroepen, airco's,...) mee helpen te bepalen om zo tot een efficient gebouwen management systeem te komen. Ook het opvolgen en coordineren van de werken werd aan ons toevertrouwd in nauwe samenwerking met een interne coordinator.

Villa - Portugal
Nieuwbouw
Projectbeschrijving
Voor een woning in Portugal werd ons gevraagd om de elektrische installatie en KNX domoticainstallatie uit te denken en tevens de lokale aannemers de nodige documentatie en schema's te bezorgen om zo het project tot een goed einde te brengen. Voor meer informatie over de KNX integratie: kijk onder de KNX projecten.

Appartement - Middelkerke
Coordinatie van de volledige renovatie van een appartement (van A tot Z)
Projectbeschrijving
De eigenaars van dit appartement, woonachtig te Leuven, wilden reeds lang dit verouderd appartement een grondige face-lift geven. Door de afstand zagen ze dit echter een lange tijd niet zitten. Uiteindelijke hebben ze ons gecontacteerd om niet enkel de elektrische installatie te vernieuwen, maar tevens het ganse verbouwingsproject op te volgen en te coordineren. Dit hebben we dan ook met veel plezier gedaan en het resultaat mag zeker gezien worden. Wij stonden in voor de planning van de verschillende werken, aanvraag offertes, raadgeving aan de opdrachtgever en uiteraard het vernieuwen van de volledige elektrische installatie. Deze installatie werd dan ook zonder opmerkingen goedgekeurd. De eigenaars komen nu met een grotere regelmaat en met vooral veel meer zin naar hun buitenverblijf aan zee!


Domoticals op het sociale web

          

Home|About us|Contacts


Automaticals Consulting bvba - Pareloesterlaan 25, 8400 Oostende

BTW: BE0867.277.295