Wij helpen mee jouw droom te bouwen!

Zoals veel Belgen droom je van jouw eigen woning en ben je bereid daar een mooi bedrag voor te betalen maar uiteraard wil je tegelijkertijd met een zo laag mogelijk budget uw droomwoning realiseren. Elke woning begint met een goed plan en de keuze voor de juiste aannemers is uiteraard zeer belangrijk voor jouw project. 
Ongetwijfeld ken je de uitdrukking: "Wat je zelf doet, doe je meestal beter..." en met de nodige voorkennis en begeleiding is dat zeker een waarheid. 
Heb je echter niet de juiste voorkennis maar zou je toch zelf de handen uit de mouwen willen steken om zo de kosten te drukken, dan ben je bij ons op het goede adres. Wij hebben de nodige voorkennis wel en kunnen jou zeer professioneel begeleiden zodat je jouw droom-installatie kan waarmaken. Ook het nodige installatiemateriaal kan je bij ons aankopen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Contacteer ons

Installatie afgekeurd? Wat nu?

Keuring elektrische installatie

Bij de verkoop van een woning, gebouwd voor 1 oktober 1981, is een attest van keuring van de elektrische installatie verplicht. Dit wil echter niet zeggen dat de installatie moet goedgekeurd zijn voor verkoop. Het stelt de koper wel in staat om een goede inschatting te maken van de staat waarin de elektrische installatie zich bevindt Zo kan het budget nodig om de installatie wettelijk in orde te maken, perfect ingeschat worden.Voordat een elektrische installatie goedgekeurd kan worden moet het uiteraard voldoen aan de huidige regelgeving en moeten de elektrische schema's (ééndraadschema en situatieschema) aanwezig zijn.

Wat kan Domoticals voor jou doen?

Heb je een woning te koop en wil je de installatie in orde zetten voor verkoop of heb je een woning gekocht met een afgekeurde elektrische installatie en moet je die binnen 18 maanden opnieuw laten keuren, dan kunnen wij jou daar perfect mee helpen. 
Wat kunnen wij voor jou doen? Wij komen ter plaatse de toestand nakijken en zullen bepalen welke werken er moeten uitgevoerd worden om de installatie te laten voldoen aan de huidige regelgeving. De aanpassingswerken worden dan door ons of door jezelf, onder onze begeleiding naar behoefte, uitgevoerd. Eens de installatie is aangepast voorzien wij ook de nodige schema's zodat ook dat in orde is voor de elektrische keuring. 

Elektrische schema's

Heel vaak zijn elektrische schema's niet (meer) aanwezig bij de elektrische installatie van een woning en ook al voldoet de installatie op zich helemaal aan de normen, toch zal deze bij gebrek aan schema's afgekeurd worden.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanmaken van deze elektrische schema's en bezorgen u zeer volledige en professionele schema's.

Teken zelf jouw elektrische schema's

Domoticals heeft een eigen softwarepakket, Schematicals,  ontwikkeld voor het tekenen van de elektrische schema's. Praktisch, handig, efficiënt en snel. Probeer het uit en doe het zelf.

Meer over Schematicals