Uw partner in Domotica

Als kwaliteit belangrijk is!


Hulp bij eerste werken

begeleiding op maat!


UW projectcoördinator

Techniek is onze passie!


Uw partner in renovatie

Wie zegt dat renoveren lastig is?

Renovatie aan ZEE, KNX domotica en begeleiding elektriciteit


PROJECT COÖRDINATIE

Project Coordinatie
Domoticals heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in de bouwsector en is perfect in staat u te begeleiden in uw bouw- of renovatieproject. Offertes aanvragen, technieken bepalen en op elkaar afstemmen, het bouwen of renoveren opvolgen op de werf, de neuzen van alle aannemers in dezelfde richting brengen. Dit resulteert niet enkel in een mooi resultaat maar brengt ook beduidend tijdwinst met zich mee. Bouwen en renoveren zonder zorgen!

LEES VERDER


KNX DOMOTICA


Domoticals is een bedrijf gespecialiseerd in gebouwenautomatisatie of domotica (KNX) voor zowel bedrijfsgebouwen, woningen, als kantoren. Kleine of grote projecten, voor particuliere of professionelen, ons motto blijft hetzelfde: leveren van kwaliteit tegen een democratische prijs. Een totaal oplossing voor uw woning, kantoor of bedrijfsgebouw. Dit zowel voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten! Ook hier weer bouwen of renoveren zonder zorgen!

LEES VERDER


BEGELEIDING ELECTRICITEIT


Wenst u de kosten van uw bouw of renovatie te drukken door de elektrische installatie zelf uit te voeren maar heeft u zelf niet de nodige kennis van elektriciteit, dan kunnen wij u hierbij helpen. Wij begeleiden u van a tot z, waar u het zelf wenst. Van het uitekenen van een installatie over het leggen van de nodige bedrading tot de elektrische keuring toe. Wij voorzien ook de nodige elektrische schema's (één-draadschema's en situatieschema's).

LEES VERDER


RENOVATIE AAN ZEE ZONDER ZORGEN? WIJ ZORGEN ER VOOR!

Droomt u van een 2de verblijf aan zee? Dan kan u kiezen tussen een vaak wat duurdere nieuwbouwoplossing of en ouder appartement. Maar dit laatste is vaak in een 'te renoveren' staat, en laat het nu net dat zijn dat u afschrikt! Begrijpelijk! Een renovatie brengt heel veel werk en lasten met zich mee en als je dan in het binnenland woont is het niet evident om telkens naar zee af te zakken voor een 'kleinigheid', zoals bv. een werfbezoek voor een offerteopmaak. Daarbij komt ook dat u uiteraard de werken van de renovatie nauwlettend wil opvolgen en wel wil weten of elke aannemer zich aan de afspraken houdt. Ook dit is van op afstand niet evident. 

Wij kunnen u hiervoor de ideale oplossing aanbieden! Alle lasten en zorgen van een renovatie nemen wij van u over! Wij vragen verschillende offertes aan en volgen de werf nauwlettend op en houden hierbij de planning, kwaliteit en het budget zeer nauw in het oog. Want de kosten bij het renoveren kunnen als snel onverwachts oplopen! Verder staan wij ook in voor alle administratieve rompslomp dat een renovatie met zich mee brengt: aanvragen van extra studies, aanvragen van eventuele premies,... Tijdens dit hele proces houden wij uiteraard een zeer nauw contact met u aan zodat u steeds op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. U moet enkel de nodige keuzes maken, maar ook hierbij kunnen wij u met raad en daad bijstaan! U staat er nooit alleen voor! 

Ons doel is dat u kan renoveren zonder zorgen en achteraf ten volle kan genieten van het verblijf in uw woning of appartement!

LEES VERDER

WIJ HELPEN MEE UW DROOM TE BOUWEN!

KNX domotica en begeleiding elektriciteit

Zoals veel Belgen droomt u van uw eigen woning en bent u bereidt daar een mooi bedrag voor te betalen maar uiteraard wil u tegelijkertijd met een zo laag mogelijk budget uw droomwoning realiseren.

Elke woning begint met een goed plan en de keuze van de juiste aannemers voor de juiste werkzaamheden is uiteraard zeer belangrijk voor het welslagen van uw project. Hoogstwaarschijnlijk kent u de uitdrukking: "Wat je zelf doet, doe je meestal beter..." en met de nodige voorkennis en begeleiding is dat zeker een waarheid. Dit geldt uiteraard ook voor uw elektrische installatie.

Heeft u echter niet de juiste voorkennis maar zou u toch zelf de handen uit de mouwen willen steken om zo de kosten te drukken, dan bent u bij ons op het goede adres. Wij hebben de nodige voorkennis wel en kunnen u zeer professioneel begeleiden zodat u uw droom-installatie kan waarmaken, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie!

Ook het nodige installatiemateriaal kunnen kan u bij ons aankopen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

LEES VERDER
Domoticals op het sociale web

          

Home|About us|Contacts


Automaticals Consulting bvba - Pareloesterlaan 25, 8400 Oostende

BTW: BE0867.277.295